Ny medarbetare: Nahal Baz

Nahal är en drivande och lösningsfokuserad person, med flera års erfarenhet av förvaltning och projektarbete. Hon har en djup förståelse för hela utvecklingsprocessen och har arbetat nära projektledare och testledare i sina uppdrag. Nahal har genom åren samlat erfarenhet inom IT-verksamhet i stora och små företag inom olika branscher såsom offentlig sektor och privata företag. […]

Läs mer

Ny medarbetare: Qaiser Ilyas

Vi välkomnar Qaiser Ilyas som har börjat på Bolero som datacenter konsult. Qaiser  är en  professionell person med många års erfarenhet inom olika branscher. Qaiser har redan som barn varit Intresserad utav IT , som gjorde att han ville utveckla sig vidare inom IT.  Han ser framemot arbeta inom datacenter  där han får nya utmaningar […]

Läs mer

Ramavtal: Landstinget Västernorrland

Ett nytt spännande ramavtal med Landstinget Västernorrland. Avtalet gäller IT konsulttjänster. Avtalsperioden är 2017-09-01 till 2019-08-31 med möjlighet till 24 månaders förlängning. Vi tror och hoppas på ett gott samarbete med Landstinget Västernorrland.

Läs mer

Ramavtal: Socialstyrelsen

Tillsammans med vår partner Experis har vi fått ramavtal med Socialstyrelsen. Avtal gäller kompetensförsörjning inom IT nära tjänster. Vi hoppas på ett gott samarbete både med Experis och Socialstyrelsen.

Läs mer

Ramavtal: Region Gävleborg

Vi har fått ramavtal med Region Gävleborg. Vi har avtal inom delområden: Drift och support IT‐ och Informationssäkerhet Infrastruktur Ramavtalet sträcker sig fram till juni 2019, med option på två års förlängning. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Region Gävleborg.

Läs mer

Ramavtal: UHR

Vi har fått ramavtal med Universitet och högskolerådet (UHR). Avtalet gäller konsulttjänster inom Drift och systemadministration. Ramavtalet sträcker sig fram till juni 2020, med option på förlängning på ett år.. Vi ser fram emot ett gott samarbete med UHR.

Läs mer

Ramavtal: Umeå Energi

Vi är glada över ytterligare ett ramavtal i norra Sverige. Avtalet gäller IT-infrastrukturnära tjänster. Ramavtalet sträcker sig fram till maj 2021, med option på förlängning. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Umeå energi.

Läs mer